Guestbook

Sign Guestbook

Challenge Image

Current Entries

Viewing entries 1 through 7 (Total entries: 7)

Name:
Владимир Рашев
E-Mail address:
Website URL:
Comments:
Първият ни договор за наем който сключихме с помощта Ники Наков бе през 2006. Всички уговорки които сме имали са били спазвани съвсем точно (включително и устните), като договарянето винаги е протичало изключително бързо и оперативно, без излишни формалности.
Пожелавам много успехи на екипа на Location, а за нас ще бъде удоволствие да продължим да работим с тях.

Tuesday, February 02 2010 - 02:09 PM
Name:
Даниела Гигова
E-Mail address:
Website URL:
Comments:
Николай Наков е много коректен брокер, който търси за своя клиент най-удачното решение при закупуване на недвижима собственост и отстоява интереса на клиента си напълно. Аз лично съм ползвала неговите услуги и съм много доволна! Горещо ви препоръчвам да го ползвате във всяка една сфера от неговата дейност, защото има много добри познания, който биха ви били много полезни.
Wednesday, January 27 2010 - 11:47 AM
Name:
Kiril Penev
E-Mail address:
Comments:
Izkluchitelno profesionalno otnoshenie po vreme na tzialata sdelka s tochna i navremennna komunikatzia. Osven tova beshe izkluchitelno udovolstvie da se raboti s g-n Nakov kakto lichno taka i svarzano i s kakvito i da e vaprosi po sdelkata. Preporachvam na go vseki koito iska iasnota i realni rezultati.
Blagodari oshte vednaj Nikolai i do novo sreshto.

Iskreno vash , Kiril Penev
Friday, May 15 2009 - 10:42 PM
Name:
stanislav nikolov
E-Mail address:
Website URL:
Comments:
Наемаме офис на пъпа на София, на ъгъла на ул. Бачо Киро и бул. Дондуков. Невероятна локация, спестява изключително много време и нерви, особенно с вътрешният двор за паркиране. Учудващо безпроблемни бяха и договарянето и нанасянето и всичките подробности по сметки и прочие, а и проблеми след това не сме имали. Препоръчваме на всеки който не иска да губи време да използва услугите на Location и по-специално Н.Наков. Благодарим Ви Г-н Наков!!!
Tuesday, April 07 2009 - 03:24 PM
Name:
Александър Стоименов
E-Mail address:
Website URL:
Comments:
Благодарен съм за възможността да дам мнението си за моите партньори от Локейшън ЕООД. Мога да заява без никакво колебание, че качеството на услугите, професионализма, отношението към клиента и стабилността на екипа на Локейшън ЕООД са на най-високо ниво. Парите и времето , което спестих ползвайки съветите и услугите им надминаха моите очаквания. Те са отзивчиви и отговорни хора на които мога да имам пълно доверие за управлението на моята собственост. Общия ни бизнес прерастна в приятелство, което високо ценя. Искрено препоръчвам Локейшън ЕООД на всички, които се нуждаят от компетентни съвети относно управлението на своите имоти.

Александър Стоименов

Управител на Смарт Баланс ЕООД
Thursday, March 26 2009 - 07:10 PM
Name:
Иван Пенчев
E-Mail address:
Comments:
Радваме се, че във ваше лице открихме партньори в изпълнението на редица проекти. Съвместната ни работа и общите ни успехи ни дават основание да смятаме, че кооперирането и коректното сътрудничество могат да се наложат като основни принципи при работата в нашия бранш.
Wednesday, March 25 2009 - 12:54 PM
Name:
Стефан Стойчев
E-Mail address:
Website URL:
Comments:
Благодарим за професионализма и ентусиазма, с който посрещате нашите поръчки.
Можем да потвърдим ефективността от Вашите консултански услуги и обективността на експертните Ви оценки.
Можете да сте убедени, че по отношение на работата в областта на недвижимите имоти, Ние винаги ще разчитаме на Вас!
BS
Wednesday, March 25 2009 - 11:22 AM
Powered by DRBGuestbook · Free PHP Scripts and PHP Hosting